DOLAR 27,2364 0.05%
EURO 28,8179 -0.12%
ALTIN 1.674,29-0,11
BITCOIN 7169340,59%
Onkoloji Merkezi’ne bağış
190 okunma

Onkoloji Merkezi’ne bağış

ABONE OL
14 Mart 2018 10:31
Onkoloji Merkezi’ne bağış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hastane Başhekim Başyardımcısı Dr Adil Özyılkan ve Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Dr. Özlem Gürkut’un da hazır bulunduğu bağış sırasında konuşan Avon Kozmetik Direktörü Pınar Başman Süren, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini vehastaneye bugüne kadar 3 kez bağışta bulunduklarını anlattı.

Süren, “Ülkemizdeki insanların daha iyiye gidebilmesi için, her bir kurumun bu yardımları yapması gerekmektedir” dedi.

Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Dr.Gürkut’da, “Onkoloji Merkezi’mizde dünya standartlarında, daha çağdaş hizmet vermeye çalışırken, sürekli gelişen teknolojiye yetişmek için zaman zaman sivil toplum örgütlerimizden, kurum ve kuruluşlarımızdan, halkımızdan işbirliği veyardım görmekteyiz. Başman şirketi de bizlere bu anlamda çok önemli katkıda bulunmuştur” dedi.

Dr. Özlem Gürkut, bağışın toplumun diğer kesimlerine örnek olmasını da temenni etti.

Konuşmaların ardından Pınar Başman Süren’e teşekkür plaketi takdim edildi.

30 bin TL değerindeki infüzyon pompaları, kemoterapi ve serum tedavilerinde kullanılıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.